Restyle my Own

RESTYLE MY OWN
v.a. € 100,-

Heb je een IKEA Duktig keukentje thuis staan, maar wil je daar graag een uniek exemplaar van laten maken door ons? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Hoe werkt het? 
In de basisprijs zit het volgende inbegrepen:

  • Het verven van het keukentje in een kleur naar wens.
  • Het spuiten van het kunststof beslag in de kleuren (wit, zwart, zilver, goud of koper/brons)
  • Het bekleden van het keukenblad. Selecteer hier je keuze. 

 

In 10 stappen je keukentje samen gesteld. 

1. Bepaal welke kleur je het keukentje wil hebben en vermeldt dit in je mail naar ons
2. Bepaal welke kleur je kunststof beslag (handgrepen, pootjes, kraan etc.) wil hebben (wit, zwart, zilver, goud of koper/brons)
3. Wil je een achterwandje in het keukentje? De meerprijs hiervoor is v.a. € 17,50. Bekijk de verschillende keuzes
4. Wil je gasfornuis knopjes op je keukentje? De meerprijs hiervoor is € 5. Deze worden dan meegespoten in de kleur van het kunststof beslag tenzij anders vermeld/besproken.
5. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@littleolive.nl en vermeldt hierbij dat het gaat om het restylen van een eigen keukentje en de keuzes die je hebt gemaakt. Vergeet niet eventueel andere wensen te vermelden.
6. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jullie op om een afspraak te maken om jullie wensen te bespreken.
7. Je ontvangt van ons een prijsopgave op basis van jullie wensen
8. We maken afspraken omtrent het ophalen/brengen van het keukentje. Voor het ophalen en weer terugbrengen van het keukentje rekenen we extra kosten afhankelijk van je woonplaats. Uiteraard ben je altijd vrij om het keukentje op te komen brengen en op te halen. 
Je er ook voor kiezen je keukentje thuis te laten bezorgen als hij af is. Je kunt het keukentje thuis laten bezorgen voor €15 binnen NL, maar dan moet je hem nog wel even zelf in elkaar zetten. Vraag ons naar de kosten voor het bezorgen buiten Nederland. Verzenden is echter wel op eigen risico. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk en zorgvuldig ingepakt is. Meestal gaat het helemaal goed, maar helaas kunnen wij niet garanderen dat het keukentje volledig schadevrij aankomt omdat we niet weten hoe (on)zorgvuldig de bezorgdiensten ermee omgaan. Hou hier rekening mee wanneer je kiest voor bezorging.


9. We gaan aan de slag voor je en voorzien je van een datum waarop jullie gerestylede keukentje klaar is
10. SPELEN MAAR!

© 2020 - 2023 Little Olive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel